Tässäpä vähän neidin ruokalistaa.

Saimme kasvattaja-Sarilta mukaan Happy Dogin Junior-Croq GR23 säkin ja muovipussillisen saman valmistajan penturuokaa, jota pennut olivat syöneet kasvattajalla. 'Naksujen' sekaan laitettiin kuivalihaa ja vettä niin, että kaikki turposi hyvin.

Tiitulle kokkailtiin kotiruokaa seuraavilla resepteillä. Lihapöperö valmistuu seuraavasti: 1kg jauhelihaa, n.1litra vettä, 1 lihaliemikuutio, reilusti raastettua porkkanaa. Jauheliha keitetään kypsäksi ja lopuksi porkkanaraaste lisätään sekaan ja keitellään n.5 min.

Kalapöperöön tarvitaan 1kg lohta ( toki seitikin käy, me käytetään lohta sen tärkeän omega-3 rasvahappojen takia, joka vaikuttaa turkkiin ja ennenkaikkea pääkoppaan), 1 litra vettä, 1 kalaliemikuutio, n.0,5kg papuja. Tässäkin sama homma, eli kala keitetään kypsäksi ja viimeiseksi pavut sekaan ja keitetään vielä tovi.

Ruoan pohjana on aina turvotetut 'naksut' (n. 2dl kuivana) ja lisänä em. pöperöt (n 1,5dl/kerralla). Kalaa 1-2 krt/vko muutoin lihaa. Aamuisin neiti saa myös silloin tällöin raejuustoa. Ruokailuajat ovat seuraavat (noin) aamulla klo 7.00, päiväruoka klo 14.00 ja iltaruoka 20.00. Kotitekoista ruokaa saatuaan tuntui kuivaliha maittavan huonommin. Muutoin ruoka maistaa todella hyvin ja ruokailutavatkin on jo opittu eli ruokakuppia ei saa ennenkuin istuu ja malttaa rauhoittua.