Tiitu on asunut uudessa kodissaan nyt neljä päivää. On aika kirjoitella miten elämä sujuu. Nuori neiti on itse parhaillaan iltapisulla, joten uskallauduin hänen puolestaan kommentoimaan.

Kotimatka kasvattajalta sujui käsittämättömän hienosti. Tiitu nukkui lähes koko matkan (noin kuusi tuntia). Pari kertaa pysähdyimme jaloittelemaan ja samalla hoitui pissa- ja kakkajutskat. Kaikkiaan kotiutuminen on sujunut mainiosti. Ikäväitkuja ei ole tullut, ei edes yöllä, vaan yöt on nukuttu hyvin. Päivät ovat sujuneet uuteen ympäristöön tutustuessa ja kaikenmoista puuhaillessa. Ylivoimaisesti jännittävintä on ollut kohtaamiset kissojemme Piun ja Pulmun kanssa. Tiitu olisi valmis tekemään lähenpääkin tuttavuutta, mutta kissat väistävät arvokkaasti uutta tulokasta.

Yhteisen kielen opetteluahan tämä on niin meidän ihmisten kuten myös kissojen ja Tiitun välillä. Vähitellen siinä kehitytään, me kaikki. Aikaahan yhdessä on toki vietetty vasta muutama päivä, joten ei siinä ajassa vielä paljoa ehdi.

Laitanpa vielä tähän loppuun kuvan. Pihatyömme ovat vielä hivenen kesken. Ruokamultakasa odottaa levittämistä kasvimaalle. Tiitun mielestä kasa oli mitä mielenkiintoisin paikka.

177549.jpg

Kunhan tässä muilta kiireiltäni ehdin, laitan tarkempia tietoja Tiitusta.