Nyt meillä voidaan jo selvästi paremmin. Tiitu on ollut jo ihan oma itsensä ja touhunnut normaalisti, sekä mikä varminta kerjännyt ruokaansa kuten ennenkin. Lääkkeet on joskus hyvin tarpeellisia koirillekin. Siitäpä tulikin mieleen tuo uusi koirien antidoping-säännöstö.

Tiitu on ilmoitettu Kokkolan näyttelyyn, joka pidetään heinäkuun puolivälissä. Eipä tullut se mieleen, kun lääkärissä perjantai-iltana käytiin. Tiitu sain antibioottia ja kipu-lääkkeen ruiskeena. Näiden lääkkeiden varoajat ovat 7 vrk ja jopa 28 vrk eli ihan siinä rajoilla ollaan. No äläs mitään, soitin sitten tänään Tiitun kuvauksiin menosta ja varailin aikaa. On ollut ajatus käydä kuvissa ennen kovien treenien aloittamista, kun tuo vuosikin tulee täyteen juhannuksena.

Ihan muina miehinä varasin ajan kuvauksiin 28.6. täysin muistamatta antidoping-ohjeita. Pakko on huomenna perua kuvaus ja siirtää sitä vasta näyttelyn jälkeen. Tuntuu kyllä täysin järjettömältä nuo säännöt. Tästä linkki varoaikataulukkoon >>.

Sitten ihan muuta.

Onko koirallasi tai miksei kissalasikin joku sellainen tuntomerkki, josta sen tunnistat? Tumpulla on yksi ainut kynsi musta, oikean etutassun. Tässä Tumpun tassut.

652526.jpg