Vietimme Juhannusta ja Tiitun 1-vuotissynttäreitä eilen ja tänään meren rannalla. Kaitsu ja Tiitu kävi eilen katselemassa etukäteen onko rannoilla tungosta ja tänään oltiinkin sitten koko perhe.

682616.jpg

682630.jpg

Olimme meiltä noin vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Lohtajalla Vattajan hiekkarannalla. Upealla hiekkarannalla, joka on koko pohjoisen Euroopan pisin, ei ollut ristin sielua. Syy siihen on, että alue on puolustusvoimien käytössä, mikä sinänsä on käsittämätöntä. Kilometri toisen perään pelkää hiekkarantaa, kelpasi siellä koirien kanssa olla. Kerrassaan uskomaton paikka!

Koirat pääsivät hetken aikaa juoksemaan vapaana pitkään, pitkään aikaan. Tumppu kuumenee edelleen melkolailla ja molempien koirien korvat hukkuivat kirjaimellisesti hetkeksi. Loppupäivän Tumppu olikin sitten pitkässä liinassa, jolloin leikki ja touhuaminen alkoikin sujua mallikaasti. Tumppu tosin edelleen "saalistaa" Tiitua välillä varsin kovakouraisesti.

Tiitu on mainio kaveri, kun sen kanssa on kahdestaan. Eilen se ryntäili ihan omiin nimiinsä pitkin matalaa rantaa ja piti omaa kivaa. Tiitun uudesta kuvagalleriasta löytyy kuvia. Tumpun kuvia lisään jahka saan aikaiseksi.