Niin se vain tuo aika menee. Meidän pieni karvapallo täyttää tänään vuoden. Onnittelut samalla sisaruksille!

Katselin pitkään Tiitusta otettuja kuvia. Ihan niistä ensimmäisistä kuvista lähtien, kun Raisiossa Sarin luona ensi kertaa tuon valkoisen näimme. Kuvia on kertynyt satoja - ellei jopa yli tuhat. Monenmoista sitä on jo ehtinyt tapahtua ja muistoihin jäädä. Siitä hieman alle kymmenkiloisesta karvapallosta on kasvanut iso ja aktiivinen koira.

681078.jpg

681097.jpg

Kuinka nopeasti tuo kaikki onkaan tapahtunut. Vaikka juhlaa tässä vietetään, en malta olla sanomatta muutamaa varoituksen sanaa teille, jotka ihanien kuvien sokaisemina mietitte tällaisen valkoisen ottamista. Tuo alemmassa kuvassa oleva kooltaan aikuinen, mutta mieleltään vielä lapsi on kaikkea muuta, kuin tuo ylemmässä kuvassa kastelukannua kantava valkoinen pallero. Jos ette ymmärrä mitä tarkoitan, niin kysykää :)

Eipä silti. Ei meillä mitään moittimista ole, päinvastoin vain kaikkea hyvää kerrottavaa tähän astisesta yhteisestä taipaleesta Tiitun kanssa. Tiitu on avoin, sosiaalinen ja täynnä elämäniloa oleva koira, joka vaatii paljon tekemistä. Se on myös hyvin omanarvonsa tunteva, paikoin hyvin itsepäinen junttura, joka tarvitsee säännöt ja kurin. Tiitu on huumorintajuinen ja sillä on hyvä mielikuvitus.

Tiitun ensimmäinen kuvagalleria sulkeutuu ja avaamme uuden, josta löytyy jatkossa uusia kuvia vuoden täyttäneestä nuorikosta.