Enpä tiedä voiko otsikko olla jotenkin enteellinen, mutta siltikin Suuren Tarhan väelle kuuluu ihan hyvää (kop, kop pitäiskö koputtaa puuta). Suurin kohu Tiitun kohtauksen jälkeen on tasoittunut. Vaikka edelleenkin kaikkea Tiitun tekemistä tulee seurattua uudella tavalla, on elämä palaamassa "vanhoihin" uomiinsa.

Helteet vetivät kyllä koirat aika veteliksi. Nyt pari päivää viilempää on tehnyt ihmeitä. Molemmat ovat innosta piukeena liikkumisen kanssa. Oikeastaan koirien ja niiden kanssa harrastamisen kannalta lämpötila voisi pysytelläkin alle +20 asteen. Itse asiassa minullekin se riittäisi vallan mainiosti. Tänäänkin ennen auringon esiintuloa näytti mittari +11 ja olipa koirien kanssa ulkoiluun kerrassaan mukava ulkoilusää.

Aamulla käytiin Tiitun kanssa näyttelyssä Kokkolassa. Oikein mukava reissu. Tiitu on yhä vaan avoin ja sosiaalinen kaikkia kohtaan. Se on edelleen kehittynyt parempaan suuntaan. Tänään se jaksoi olla koko päivän leppoisan rauhallisella mielellä. Uikutus ja hinaaminen joka suuntaan, mitä näyttelyt olivat vielä vuosi sitten oli tänään kokonaan poissa. Todella mukavaa.

Kehässä Tiitu esiintyi pieniä laukka-askelia lukuunottamatta mallikkaasti ja sai siitä jopa tuomarilta kehut. Oikeastaan ainoa lause mitä tuomari kohdensi suoraan meille, oli "Hieno koira, käyttäytyy upeasti." Näyttelytulokset löytyy tulossivulta, joten en jaksa kirjoittaa sitä tähän erikseen. Sen verran on pakko todeta, että ensimmäisen kerran arvostelussa oli maininta "esitetään hyvin" - jee!

1246714640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tässäpä kuva kehästä. Siis Tiituhan pitää jopa selvästi kontaktia minuun :)

Kun selvisimme näyttelystä varsin nopeasti kotiin, lähdettiinkin sitten molempien koirien kanssa maastoon. Ilma oli mitä mainioin - viileää ja pari sadekuuroakin saatiin piristämään oloa. Käveltiin (tai siis koirat juoksivat vapaina) Karhin kauniissa kangasmaastoissa lähes pari tuntia.  Pitkästä aikaa helteiden jälkeen koirat purkivat energiaansa metsässä kisailuun. Koin suurta mielihyvää siitä, miten hyvin ne olivat kuulolla ja hallittavissa koko ajan. Tosi mukava päivä.

1246714982_img-d41d8cd98f00b204e9800998e