Niinpä se tammikuukin ehti mennä. Todellakin talvisia kelejä on jatkunut jo marraskuusta asti. Lunta alkaa olla puoli metriä ja se rajoittaa jo jonkun verran koirien kanssa liikkumista. Monet metsäautotiet on tukossa ja autolla saa olla tarkkana millaiselle tielle lähtee. Muutamia kertoja on jo vähän tuurilla päässyt tien päässä kääntymään. Moottorikelkkareitit ja urat ovat olleet yllättävän vähän ajettuja, joten pehmeitä ja huonossa kunnossa ovat olleet. Merellä ei kelkkojen jälkiä vielä juurikaan ole, joten sinnekään ei ole ollut asiaa.

No, on me kuitenkin sitkeästi yritetty. Maisemat ovat olleet lähiteillä kuin postikortissa, joten kylläpä on kelvannut. Kerta pari viikkoon on vedätetty suksilla ja potkurilla. Koirat ovat liikkuneet hyvin ja mukavaa on ollut. Jotenkin arki menee painollaan eikä mitään merkittävää kirjoitettavaksi ole ollut.

Eilen käytiin lekurilla. Tumppu sai rokotukset ja Tiitulta otettiin verikokeet (fenobarbitaalin ja kaliumbromidin pitoisuudet). Lääkärintarkastuksessa molemmat koirat käyttäytyivät hienosti, eikä mitään huomautettavaa terveydenkään suhteen ollut. Päivitetään verikoetuloksia jahka saadaan.

Laitanpa pari lumista kuvaa.

Tumppu

Tiitu