Ehtipäs vierähtää edellisestä kirjoituksesta. Kevät on ehtinyt jo keskikesään ja päivä lyhenee.

Elellään loma-aikaa ja kuten viime vuosina on koettu, nytkin ilmat ovat kesäisen lämpimiä. Koirien kanssa turhankin kuumaa. Anne oli kauppareissulla hommannut meille - tai todellisuudessa pääasiassa koirille - uima-altaan. Näillä helteillä sitä onkin käytetty ahkerasti. Vesi on lämmennyt itsestään reiluun 20 aseteseen, joten siellä kelpaa jo itsekin pulikoida.

Koirille allas on mitä verrattomin. Ja arvatkaa vaan ovatko tottuneet jo joka lenkin jälkeen vilvoittelukäyntiin altaassa. Parasta on puhdas vesi ilman kuraa ja hiekkaa.







Vaikka altaassa on kiva pulikoida ei se silti voita uintireissua hiekkakuopille. Se on koirien mielestä parasta ja meno on uintireissuilla sen mukainen. Hiekkakuopan reuna on jyrkkä ja kivinen. Tiitu on koheltanut vesirajassa molemmat takatassunsa ruvelle, vaan minkäs teet. Eipä se Tiitun vauhtia tunnu hidastavan. Tumppu on enimmäkseen vedessä. Se ei rannalla viihdy. Onneksi molemmat ovat innokkaita uimareita, joten hellekeleillä liikunta voidaan hoitaa uiden.

Kohtalaisen mukavasti koirien kanssa on mennyt. Tiitulla on ollut vähän pissatulehduksen kanssa ongelmaa. Syytä ei ole vielä löytynyt. Yritetään sitä nyt vielä selvittää. Epilepsialääkitys on asettunut kohdalleen ja mikä hienointa Tiitu ei ole saanut  kohtausta pian seitsemään kuukauteen.

AIka se vaan kuluu. Tiitu täytti juhannuksena 5 vuotta ja Tummpu täyttää marraskuussa 6 vuotta. Koirat alkavat olla sen ikäisiä, että liekö jo takana enemmän elinpäiviä kuin edessä. Ihan vastahan ne molemmat meille tuli.