Kävimme tänään eläinlääkärissä. Oli aika uusia Tiitun rokotukset. Voi kuinka mukavaa olikaan käydä tutun ja hyväksi todetun lääkärin vastaanotolla.

216233.jpg

Kaikki sujui mallikkaasti. Jouduimme odottelemaan vuoroamme, mutta se ei paljoa haitannut. Tiitu odotteli vuoroaan kuin vanha tekijä. Toki ennen rauhoittumista piti tutkia tarkkaan odotushuone. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy.

216236.jpg

Viimein oli meidän vuoromme. Täytyy kyllä olla iloinen, että aluellamme on eläinlääkäri Tapion kaltainen lääkäri. Tiitu sai rauhassa tutustua huoneeseen, kun juttelimme rodusta, jollaista Tapio ei ollut ennen tavannut. Tiitu tallusteli itse alas lasketulle tutkimuspöydälle ja lääkärin alkaessa tutkia korvia pusutteli Tiitu ensi töikseen lääkärin kasvot. Lääkärin rauhallisuus ja leppoisa ote näkyi myös Tiitun käyttäytymisessä.

216247.jpg

Kaikki oli ok ja rokotukset saatiin. Vaihdoimme vielä muutaman sanan valkoinenpaimenkoira rodusta ja sen historiasta ja nykytilasta. Lääkäri totesi lopuksi Tiitun olevan rohkea, reipas ja hyväluontoinen.  No, sen kyllä huomasi itsekin. Toivotaan, että Tapion toivotus tapaamisesta vasta vuoden kuluttua pitää paikaansa. Alla olevassa kuvassa on homma ohi, mutta mikäs kiire tästä on minnekään lähteä.

216250.jpg