Niin se vuosi vaihtui. Lukiessa Suuren Tarhan päivityksiä menneeltä vuodelta panee merkille, ettei ollut kovin hyvä vuosi. Olisikohan tämä parempi...

Ihan kuin olisin muka jo huomannut päivän hivenen pidenneen. Kovaa vauhtia sitä mennäänkin jo kohti valoisampia aikoija. Sepä vasta onkin hienoa. Ulkoilukelit ovat olleet meidän kulmilla kerrassaan ihanteelliset, mitä nyt pakkanen on joinain päivinä vähän kiusannut.

Varmuudella kylmään tottuu, niin ihmiset kuin koiratkin. Kirjoittelin tuossa aiemmin tossuista. Koirat oppivat niiden kanssa kulkemaan vallan mainiosti, vaikka eipä ne ole olleet enää tarpeen. Pakkasjakson pidentyessä eivät koirat enää ole tassujaan nostelleet. Silti tossujen käyttöä on hyvä opetella.

Tiitu on nyt saanut kaliumbromidia barbivetin rinnalla kuukauden päivät. Kaikki on mennyt hyvin. Mitään merkittäviä sivuoireita emme ole havainneet. Ainut on painon nousu. Vaikka Tiitun ruoka-annosta on hivenen pienennetty, näyttää sen paino kohoavan. Tämän sanontaankin olevan lääkkeiden sivuvaikutus. Muuten Tiitu on ollut oikein pirteä ja iloinen koira. Ihan lähiaikoina olisi taas verikokeiden aika. Verestä tarkistetaan molempien lääkkeiden tasot ja otetaan samalla ainakin maksa-arvot.