Tiitu oli tänään Oulussa KV-näytelmissä. Mukava päivä, vaikkei edellisten näyttelyiden menestystä tullutkaan. Ajeltiin (Kaitsu ja Tiitu) Oulun Äimänraution raviradalle aika viime tipassa. Tiitu oli jotenkin vedoton, mistä lie johtui. Kaikenlainen kouhottaminen, mitä vielä keväällä esiintyi oli poissa. Kehässäkin se oli vähän kuin unessa. Käyttäytyi kyllä tosi hienosti niin muita koiria, kuin tuomariakin kohtaan.

Kurt Nilsson tuntui hauskalta ja leppoisalta tuomarilta. Ensimmäisen kerran meidän näyttelyuran aikana tuomari halusi erikseen sanoa jokaiselle koirakolle jotain ennen kehästä poistumista. Meille tuomari jutteli pilke silmäkulmassa Tiitun olevan vähän pulskassa kunnossa ja taputteli sitten omaa vatsanseutuaan ja tuumaili, ettei tässä itsekään ihan hoikkia olla. Tuo lienee suurin syy, miksi ei menestytty.

No, eihän Tiitu ole niin timmissä kunnossa kuin se oli talvella. Ehkä sillä on reilu kilo enemmän painoa kuin silloin. Muihin narttuihin verrattuna se vaan näyttää kuulantyöntäjältä  ison kokonsa vuoksi :) Laitanpa tähän kuvan, joka otettiin heti kotiin tultuamma. Siitä voitte tutkiskella kuinka pulskalta näyttää.

1724609.jpg

Tässäpä vielä päivän arvostelu: AVO EH, AVK3, tuomari Kurt Nilsson, Ruotsi (oma vapaa käännös): "Iso narttu. Erinomainen pää ja ilme. Erinomainen kaula ja hyvät mittasuhteet. Erinomainen rintaosa, hyvät kulmaukset, jalat ja tassut. Liikkuu jonkinverran epävakaasti edestä, hyvä sivusta ja takaa. Jonkinverran painava tänään."

Tiitun sisarukset keräsivät kaikki palkinnot. Rikka (Safe Keeper's All Perfect) oli ROP ja Aksu (Safe Keeper's Actionman) VSP. Hirmuisesti onnea molemmille!