Jep, jep... eka koirajuoksukisa siis takana Tiitun kanssa, kun tänään oltiin Vaasassa harrastesarjassa mukana. Kisa meni mainiosti, voitettiin harrastesarja todella hyvällä ajalla (matka 3km, aika 10.02).

Voittoa tärkeämpi oli kokemukset uudesta tilanteesta, lajista ja itse tapahtumasta. Opittiin taas todella paljon harrastamisesta yhdessä ja toisistamme. Tiitu juoksee upeasti ja sen kunnolle tuo 3km rutistus ei ollut mikään suoritus. Hyvillä mielin olen myös käyttäytymisestä kisa-alueella. Tiitu kohkas ja kouhotti normaalia vähemmän. Ainut tilanne missä se vähän kävi kierroksilla oli oman lähtövuoron odottaminen.

Saimme kisapaikalla osaksemme melkoisesti huomiota. Useampikin kävi kyselemässä koiran rotua ja sain kertoilla ihmisille, mikä tämä valkoinen koira oikein on. Ne ketkä tunnistivat, suhtautuivat positiivisen uteliaasti. Ehkä asiaan vaikutti myös voittomme ja Tiitun mallikas suoritus ja hyvä käytös kisapaikalla.

Kaikkiaan koirajuoksu on tämän päivän tapahtuman perusteella mukava laji. Osallistujia oli useista roduista ja myös x-rotuisia. Tunnelma oli iloinen ja leppoisa. Suorituksista ja ajoista keskusteltiin hymy suupielessä. Me tullaan kyllä jatkossakin osallistumaan, ehkä seuraavaksi jo kilpasarjaan.

Kirjoittelen enemmän itse suorituksesta ja tuloksista tuonne treeniblogiin myöhemmin.

Edit: Kisakuulumiset löytyy nyt treeniblogista.