Laitetaanpa muutama treenikuvakin pitkästä aikaa. Meidän kouluttaminen on kovin suunnittelematonta, mutta kyllä me sitä kuitenkin tehdään. Mitään suuria tavoitteita ei ole asetettu.

1403804.jpg
Kaitsu ja Tiitu... sivulle.

1403794.jpg
Kaitsu ja Tiitu..... seuraa.

1403798.jpg   1403801.jpg
Kaitsu ja Tiitu.... seuraa... ja...                         ... liikkeestä.... maahan.

Kuvista voi päätellä, että hienostihan tuo menee. Mutta, mutta... kun ottaa sata kuvaa ja löytää niistä neljä julkaisukelpoista..heh, heh. Ei vaan, ihan kohtalaisestihan tuo sujuu meidän treenimääriin suhteutettuna. Kuvia otettaessa Tumppu kouhotteli Annen kanssa omiaan häiriönä Tiitulle ja varsin hyvin homma pysyi kasassa. Liikkeestä maahan ei Tiitua kovasti inspiroinut, ainakaan ilmeistä päätellen.

 1403963.jpg         1403809.jpg
Anne ja Tumppu...... seuraa..                    ...ja  maahan.

Tumppu on aina intensiivisemmin mukana. Tiitu on hieman pidemmällä liikkeissä, mutta osaamansa liikkeet Tumppu tekee paremmin ja nauttiikin suorittamisesta. Kuvien liikkeiden aikaan Tiitu oli komennettu paikalle makuuseen 20-30m päähän. Eipä se Tumppua haitannut, ja Tiitukin yllättäin pysyi paikallaan koko ajan.

1404049.jpg

Koirilla on edelleen suuri tarve kouhottaa ja kiihtyä jäällä ollessaan toistensa seurassa. Leikkiminen, takaa-ajo, riehuminen ja rymyäminen on todella herkässä. Siihen nähden päivän tottistelut jäällä sujuivat ihan hienosti.