Niinpä niin. Ehdokkaita ainakin.

Kylän urokset ovat päästään sekaisin meidän typyköiden juoksujen takia. Naapurin Niilo kävi justiinsa riiuureissulla meidän pihalla. Samoin on naapurin Topinkin käytös muuttunut. Yleensä pörhistelee ja esittää kovaa jätkää ohittaessamme talon. Nyt se kiltisi istuu ja odottaa meitä heiluttaen häntäänsä. Uikutuskin kuului jo kauaksi. Ei ole helppoa ei.

Jotenkin tästä tulee mielee Nummisuutarin Eskon hääreissu. "Kovin tunnen itseni liikutetuksi ja sydämeni on kuin palava pikipallo ja tämä on siitä kun mieltäni polttaa Kreeta ja häät. - Kreeta, pääni pyörään käy...."

Vaan yhtä toivoton on Niilon ja Topinkin tilanne kuin oli Eskon. "Hän on kaunis kuin ruusu ja kukkanen ja kultakruunupäässä! Sydäntäni karvastelee vähän. Minulle on tehty vähän petoskauppaa..." Soitin Niilon kotiväelle, että täällä on herra riiustelemassa. Kaveri ehti just kotiinsa, ennen kuin lähdettiin hakemaan.

Juoksut eivät ole muuttaneet meillä tyttöjen välejä. Tulevat edelleen toimeen keskenään mainiosti, jopa paremmin kuin ennen.