Lunta on ja näyttää jopa hetken aikaa pysyvänkin. Voi tätä ihanuutta. Ei kurakelejä, ei kuraisia tassuja ja mahanalusia. Tiitu nauttii lumikeleistä vähintään yhtä paljon. Tänään lenkillä oli lumen alla jotain todella mielenkiintoista. Kuten kuvista näkee.

242691.jpg

242692.jpg

Viikon takaiset uhmakohtaukset ovat jääneet nyt vähemmälle. Luoksetuloa on harjoiteltu ja palkattu sitkeästi. Vapaana metsässä rymytessään joutuu Tiitu nyt jatkuvasti seuraamaan meidän kulkemista. Pelko laumasta jäämiselle on hyvin toistaiseksi muistissa. Aika näyttää kuinka kauan.

Perustottelevaisuusliikkeistä alkaa Tiitu ymmärtää luoksetulon, seuraamisen, istumisen ja maahanmenon. Uutena käskynä "sivulle" alkaa sekin jo mennä jotenkuten. Leikkien ohella liikkeitä on todella mukava opettaa, sillä Tiitu on kiinnostunut touhuamaan ja hyvä hoksaamaan. Melko vähäistä varsinainen kouluttaminen on ollut. Ideana vähän kerrallaan, mutta paljon viikossa. Lopettaminen on pyritty ajoittamaan niin, että Tiitu olisi vielä kiinnostunut tekemään ja muistiin jää onnistunut suoritus.