305772.jpg

Tässä on Tumppu, joka tuli viikonloppuna Sarin ja Helmin mukana meille. Alunperin Tumppu on tullut Suomeen USA:sta ja löysi kotinsa täältä meiltä sijoitusnarttuna. Katsotaan miten Tumppu kehittyy ja aika näyttää saako Tumppu joskus pentuja.

Ensimmäiset päivät meillä meni hienosti, sillä viikonlopun ajan Tumppu sai tutustua uuteen kotiin tuttujen ihmisten ja koirien seurassa. Tumpun jäätyä meille ovat jo ensimmäiset päivät menneet loistavasti. Tiitu ja Tumppu tulevat todella hienosti toimeen keskenään, eikä kissojenkaan kanssa ole ollut mitään ongelmia.

305842.jpg

Tumppu poikkeaa Tiitusta selvästi. Siinä missä Tiitu hösöttää ja on avoin kaikkia ja kaikkea kohtaan, on Tumppu puolestaan selvästi varautunut ja pidättyväinen. Muutenkin varsin rauhallinen. Tietty tuo käyttäytyminen johtuu uudesta ympäristöstä ja ihmisistä. Selvää muutosta on jo tapahtunut parissa päivässä. Odotellaan nyt rauhassa muutama viikko ja analysoidaa sitten enemmän. Eihän sitä tiedä mikä riiviö sieltä esiin tulee kunhan kotiutuu :) Toisaalta kyllä yksi hösöttäjä perheessä riittää, joten ei yhtään haittaisi vaikka Tumppu pysyisikin rauhallisempana. Tiitussa on virtaa senkin edestä.

305843.jpg

Ehkä kaikkein enitenTumpun tulosta on nauttinut Tiitu. Se sai leikkikaverin, josta se osaa kyllä nauttia. On ollut jännä huomata, miten Tiitu kaikilla eleillään rohkaisee Tumppua leikkiin ja on onnistunutkin siinä. Paikoin Tumpun viileähkö ulkokuori onkin jo sulanut ja se on antautunut leikkiin mukaan.