Koirat ovat viime päivät sitten kulkeneet yhdessä vain taluttimessa. Erikseen ne ovat päässeet sitten irti. Tumpun ryntäilyihin on koitettu saada tolkkua ja hyvällä alulla tässä ollaankin. Keinoina on ollut liina, namupalat, murinat ja moitteet.

Eilinen oli hyvä päivä. Tumpun kanssa käytiin pihalla useita kertoja aina hetkisen kuluttua. Tumppu malttoi jo olla täysin ryntäilemättä, mikä muutama päivä sitten oli pelkkää kuvitelmaa. Viimeisiä kertoja Tumppu pääsi suoraan ulos ilman talutinta ja käyttäytyi niin mallikkaasti, että onnistuin sitä jopa kuvamaan. Samaa treeniä on luvassa jatkossakin kunnes päästään siihen, että koirat ovat hallinnassa kun molemmat päästetään irti. Liekö tuo utopiaa, mutta toivossa on hyvä elää. Kuvia on lisää tuolla Tumpun kuvagalleriassa.

349751.jpg

Tiitu pääsi tänään yksin mukaan kaupunkireissulle. Kävimme pienen lenkin kaupungissa ja lopuksi tutustumassa jäähalliin. Sepä vasta olikin outo ja ihmeellinen paikka. Tiitu otti tilanteen liikaa jännittämättä. Kiipeilimme rappusissa ja katsomossa. Suurimman ihmettelyn aiheen Tiitu sai alhaalla kaukalossa kiertävästä jääkoneesta, kun se rymisteli ja kitisi laitoja vasten. Yhtään haukkua ei tullut ja jyrkätkin portaat meni hienosti. Paikallaan istumien katsomossa tuotti vaikeuksia, sen verran ihmeteltävää joka puolella oli, kun samaan aikaan juomafirman kuski kolisteli sisääntuomiaan limsakoreja.