Valkkarifoorumilla oli viestiketju imurista. En nyt enää jaksa tutkia minkä merkkinen lie ollut. Siitäpä kuitenkin tuli mieleen, että joistakin tekinisistä vempaimista voi oikeasti olla hyötyä koiraihmisille. Tähän samaan hengenvetoon on silti todettava, että yleensä suhtaudun melkoisella varauksella kaikenmaailman vempaimiin, mitä esim. ostoskanavat ovat pullollaan. Seuraavassa esittelemääni imuriakaan ei meille varmaan olisi hankittu, jos asia olisi ollut minun päätettävänä. No, onneksi Anne sai tahtonsa läpi.

Meillä on ollut vuoden päivät tämmöinen imuri. Siis vehje ei ole mistään ostoskanavalta ja se on kyllä ihan laadukas peli, eikä ihan halpakaan. Vaan jopa on verraton masiina. Anne varmaan osais paremmin selvittää mitä kaikkea hienoa sillä voi tehdä. Miehethän ei tunnetusti lue käyttöohjeita, joten senkin perusteella kaikki kokemukseni perustuu melko vähäiseen omaan käyttöön ja sitten vierestä katsomiseen.

Imurilla voi imuroida vettä, eikä siinä ole pölypusseja. Se myös tuottaa höyryä, jolla voi pestä mattoja, kankaita, huonekaluja, lattioita, ikkunoita jne. jne.

Meillä sattuu koirille vahinkoja tosi harvoin. En edes muista milloin edellisen kerran jompi kumpi olisi tehnyt tarpeitaan sisälle. No, tänään meni töissä vähän myöhään ja Tumpun maha oli mitä ilmeisimmin rustoluun syönnistä vähän löysällä. Kotiin tullessani odotti makuuhuoneen karvamatolla yllätys.

Hetken imuroinnin jälkeen matto näytti sitten tältä (huom! ilman pesuaineita).

Pienen viimeistelyn jälkeen ruskeat kohdat ovat muisto vain. Taas säästyi pesularahat. Että näin. Lisää käyttökokemuksia voi kysellä. Me vastataan :)