Tiitu ei ole enää saanut kohtauksia. Toiveissa on, että vuorokauden aikana tullut kolmen kohtauksen rypäs olisi nyt ohitse. Tiitu on ollut väsynyt lääkityksestä ja ehkä myös kohtausten takia. Se on nukkunut suurimman osan ajasta. Pieniä pilkahduksia siitä entisestä Tiitusta tulee esiin silloin tällöin. Rehellisesti on kuitenkin sanottava, ettei koira ole entisensä. Tärkeintä kuitenkin on, että kohtauksia ei ole enää tullut lääkityksen aloitamisen jälkeen.

Vaikka monenlaista on elämän aikana tullut koettua niin eläinten kuin ihmistenkin kanssa, on koetut kaksi päivää olleet elämäni raskaimpia. Jotain kuvaa se, että iloitsee niinkin itsestään selvistä asioista kuin siitä, että Tiitu nukkuu rauhallisesti ulkoilun jälkeen. Kaikki kolme kohtausta tulivat ulkoilun jälkeen Tiitun asetuttua nukkumaan. Pienistä asioista on iloittava Suuressa Tarhassa tällä hetkellä.

Monia ajatuksia on ehtinyt mielessä käydä, mutta niistä enemmän myöhemmin. Tulevaisuus on monien kysymysten kautta avoin. Kun ei tiedä mitä kaikkea tulevat päivät ja viikot tullessaan tuovat, on hyvä iloita siitä kaikesta mitä Tiitun kanssa on tähän menessä koettu. Kuluneet pari päivää ovat osoittaneet, että Tiitu on vakavasti sairas. Meidän on oltava kaikesta surusta huolimatta reippaita ja vahvoja. Se on se, mitä voimme.

Kiitos kaikille myötäelämisestä ja viimeinkin Rauhallista Joulua!