Syysmyrsky vesi- ja lumisateineen alkaa olla ohitse. Meille onkin satanut jälleen lähes 10 senttiä lunta. Edelliset ehtivätkin jo sulaa pois. Myrskyä on ollut kuvainnollisesti muutenkin. Tiitun sai viikolla jälleen uhmakohtauksen. Siinä yhteydessä neiti löysi rikkoontuneen jättipaalin AIV:tä. Ehti sitten siitä napostella kunnon herkkupalat. Tottelemattomuus johti rangaistukseen, jossa käytettiin "laumasta erottamista". Tiitun sallittiin tulla luokse vasta varsin pitkän ajan kuluttua. Tuo episodi muutti koiraa paljon. Nyt se tarkkailee huomattavasti tarkemmin liikkumistamme ja omille teilleen lähtemiset ovat jääneet toistaiseksi pois.

AIV-rehun syönnillä sitten olikin kurjat seuraukset. Tiitu oli vesiripulilla kaksi vuorokautta putkeen. Vasta tänään on rohtojen (Canicur ja TehoBakt) ja kevyemmän ruokavalion avulla saatu vatsa jälleen toimimaan normaalisti. Vatsan löysyys ei ole todellakaan vaikuttanut ruoka- tai liikkumishaluun. Tiitu syö todella hyvin ja virtaa riittää.

Olemme käyneet kerran viikossa tottiskentällä Kokkolassa ja muutama jälkitreenikin ehdittiin tehdä ennen lumen satamista. Tänään oli suunnitelmissa mennä treffaileen sisaruksia Raaheen, mutta myrskyksi yltynyt sää muutti suunnitelmia. Huomenna yritetään uudelleen, jospa sää sallisi. Mukaan ovat tulossa Axu Raahesta ja Wanda Oulusta. Huippuhienoa nähdä muita pentuja ja vaihtaa kuulumisia omistajien kanssa.

Valokuvia katsellessa ei voi uskoa kuinka nopesti koira kasvaa. Viimeisimmissä kuvissa Tiitu ei enää näytä kovinkaan pieneltä pennulta. Itseluottamusta on myös tullut lisää ja voimainsa tunnossa ei mikään tunnu olevan mahdotonta. Tänään Tiitu yritti kiivetä melkoisen kivimuurin päälle. Ruotsalon kylä, jossa asumme on maastoltaan kivistä ja täältä löytyy todella upeita vanhoja kiviaitoja ja muureja.

237358.jpg