No niin. Nyt on sitten päästy alkuun tuhotöissä. EI mitään vakavaa, mutta hyvä alku, jolla Tiitu osoitti omaavansa ihan oikeita pennun elkeitä. Kauppareissun aikana oli Kaitsun almanakka-lompakko muokattu uuteen hyvään järjestykseen sisältöineen päivineen. Erityisen hyvältä oli maistunut Veripalvelukortti. Myös lehtikeräykseen menossa olleet lehdet oli luettu tarkkaan uudelleen ja siinä ohessa levitelty ympäri taloa. Kekseliäisyyttä tuntuu siis löytyvän.

Tänään kaatui hyllyssä ollut lasinen tuoksuöljylyhty. Huushollissa on hyvät aromit ja samaa voi sanoa Tiitustakin. Hajuvedet omasta on takaa. Tiitun puolustukseksi on sanottava, että kissat alkavat olla varsin hyvänä apuna. Niiden arkuudesta ei enää ole näkyvissä merkkiäkään, vaan kaikki kolme mennä vilistävät peräkanaa. Kissoille on Tiitusta tullut selvästi uutta sisältöä elämään. Ne houkuttelevat ja kerjäävät Tiitua juoksemaan peräänsä ja sitten hyppäävät Tiitun ulottumattomiin. Jopa Pulmu on 'alentunut' mukaan. Iltaisin onkin nähty jo melkoisia juoksukilpailuja. Tuoksulyhdyn kaatumiseenkin oli syynä Piun ryntääminen hyllyyn Tiitu perässä. Piu vielä mahtui lyhdyn kanssa samalle hyllylle, mutta Tiitun tukkiessa kuonoaan alkoi olla liian ahdasta.

206385.jpg

Eilen oltiin keräämässä jäkälää talvikukkia varten. Pehmeällä jäkälämatolla kelpasi ryntäillä. Välillä otettiin muutama maahanmeno kesken kaiken. Käsky "maahan" tuntuu menneen kerralla perille.