Suuressa Tarhassa on kovin vähän kerrottu kissojen tekemisistä. No, onhan tämä kaikkiaan enemmän ollutkin koirablogi. Kesällä kissat Piu ja Pulmu ovat päässeet vuorollaan myös ulkoilemaan. Toki ne on pidetty valjaissa, kun sisäkissoja ovat. Yleensä kissat on ulkoilleet ilman koirien läsnäoloa, sillä koirilla on kovin vaikeaa käsittää, että sisällä oleva kissa on ihan sama kissa ulkonakin.

Tänään Pulmu oli pihalla yhdessä koirien kanssa. Piulle koirien liian päällekäyvät lähentelyt oli vielä hieman liikaa. Pulmu otti homman kuten koko lauman "päällikön" kuuluukin.

1706868.jpg

Kuvassa (joka ei ole mitenkään aseteltu, vaan ihan spontaani tilanne) Pulmu tosin ilmeistä päätellen ei ole ihan varma neitokaisten läsnäolosta. Tiitu varsinkin paimensi Pulmua kovasti ohjailemalla kissan liikkeitä menemällä itse eteen ja jopa makuulle.

Pienen totuttelun jälkeen Pulmu rentoutui omiin oloihinsa. Se ketkuili kiviaidan päällä, mikä olikin mukava turvapaikka koirien lähentelyiltä. Koirat saivat myös sopivasti uudenlaista häiriötä ja se käytettiinkin hyväksi koulutussession merkeissä. Mainoita miten laumasta tulee lauma riippumatta onko siinä kissoja vai koiria.

1706872.jpg
Pulmu ulkoilee.