Vuoden alku on ollut Safe Keeper's A-pentueen osalta melkoinen mairittelevaa eritoten näyttelyiden osalta. Jopa ROPpeja on ropissut ja kaikki osallistuneet ovat pärjänneet. En ole oikeen koskaan ollut näyttelytoiminnasta innostunut, vaikka oma paikkansa sillä koiraharrastuksessa onkin. Nyt on kuitenkin Tiitun kanssa tarkoitus osallistua. Osallistumispaineitahan luo jo muiden pentujen hyvä pärjääminen.

Tavoitekin on jo asetettu, kun kalentereita tuli lueskeltua. Heti pisti silmään tulevan viikonlopun synttäritapahtuma Kannuksessa. Sisarusten menestyshuumassa päätimme mekin kantaa kortemme kekoon ja lähteä areenalle. Ja tavoitteet pitää tietenkin olla korkealla sen verran laadukkasta materiaalia on käsiimme saatu. Niinpä Kaitsu ja Tiitu lähtevät tulevana sunnuntaina tavoittelemaan Kannuksen mätsärissä hyvää sijoitusta. Erityisen kiinnostavalta ja houkuttelevalta kuulostaa päivän osallitujista yleisön valitsema Kauneimmat korvat-titteli. Se on selvästi meidän juttu. Tästä se homma nyt lähtee :)

Valmistautumisessa on toki hieman toivomisen varaa. Kummallakaan ei ole pätkän vertaa kokemusta näyttelykehästä. Luotamme kuitenkin korviime kuin vuoreen. Joten perästä kuuluu...