Tiitu osoitti jo hyvin pienenä erinomaisia taipumuksia puutarhatöihin. Viime syksynä sai ruokamulta kyytiä valkoiselta karvapallolta. Mukaan lähti tuolloin myös niin kastelukannut, kuin haravatkin.

Meillä on vielä kasvimaa tekemättä. Paikka kyllä on ja siinä valmiina odottamassa kasa ruokamultaa. Eipä ole Tiitulta unohtuneet viime syksyn opit, sen verran tehokkaasti lensi multa tänään. Tiitu oli elementissään, eikä Tumppu jäänyt kyllä yhtään huonommaksi.

608369.jpg

608375.jpg

Koirat kaivoivat vaikka kuinka kauan. Voi sitä iloa ja riemua. Pienestä on mieli hyvä, kuten Tumpun ilmeistä voi päätellä.

608377.jpg

Tänään myös opeteltiin pihalla vapaana oloa, missä pihan rajat menee ja minne on sallittua mennä. Melko hyvin se jo sujuukin.Yllättäen Tumppu on se, joka malttaa pihalla makoilla ja tutkailla rauhassa, mitä ympärillä tapahtuu. Tiitu on tässäkin se malttamaton. Se ei koko neljän tunnin pihallaolon aikana rahoittunut hetkeksikään makaamaan. Koko ajan sen pitää jotain olla touhuamassa. Ja kun sen aika käy pitkäksi, se kiusaa Tumppua. Alakuvassa Tumppu ottaa rennosti.

608431.jpg