Meillä on viime päivinä ollut mielenkiintoista uutta. Tiitu on ottanut pehmolelun hoivattavakseen oikein tosissaan. On se ennenkin kanneskelut suussaan vinkuvia leluja ja uikuttanut itse niille. Nyt tilanne on riistäytynyt siltä käsistä tai siis tassuista :)

Sisällä ollessaan siltä menee suurin aika, kun se hoitaa leluaan. Jotenkin voisi kuvitella, että jonkilaisesta hoivaamisesta on kysymys niin hellästi se leluaan kohtelee. Lisäksi se hakeutuu pesänomaisiin paikkoihin lelunsa kanssa, kuten pöydän tai sängyn alle.

1197503.jpg

1197501.jpg

Se myös kaivaa muka tassuillaan pesän niinkuin kuvassakin sohvan nurkkaan. Lisäksi se on kovin tarkka lelustaan. Tumpun tullessa lähellle Tiitu komentaa tomerasti sitä kauemmaksi. Tumppu reppana ihmeissään katselee, että mistäs nyt tuulee. Ennen sitä leikittiin lelulla yhdessä, vaan eipä enää. Jos Tiitu olisi yhtä tarkka oikeista pennuistaan, hyvä emo siitä tulisi. Naureskeltiin eilen illalla sen touhuja. Nytkin se meni heti lenkin jälkeen sohvan alle nukkumaan lelunsa kanssa ja jutteli pitkät tarinat sille ennenkuin sammui.