Kesälomia tässä odotellaan. Muutaman päivän päästä päivät taas lyhenevät kohti pimeää. Ulkona on mukava olla koirien kanssa, kun valoa riittää ja ilmat suosivat. Viime päivien pilvinen ja sateinen sää on ollut oikein otollinen lenkkeilyyn.

Tänään käytiin pitkästä aikaa kunnon maastolenkillä lähes kolme tuntia. Koirat käyttäytyivät hienosti ja kuljettiin pitkin metsiä ja maastoja niin, että pidin jopa niitä molempia yhtäaikaa lyhyitä pätkiä vapaana. Usein teemme lenkit niin, että johonkin väliin tulee mahdollisuus uimiseen. Se vilvoittaa koiria lämpimällä ja on hauskaa vaihtelua lenkin lomaan. Koirat ovat mestareita hoksaamaan veden ja uimisen mahdollisuuden, vaikkeivät todellakaan tietäisi missä kuljetaan. Jo kaukana ennen uimapaikkaa ne käyvät levottomiksi. Tänään käytiin tutulla hiekkamontulla uimassa. Koirat uivat hienosti ja nauttivat siitä todella.

1654699.jpg

1654704.jpg

Yllä olevassa kuvassa Tiitu sukeltaa laiturilta. Tuon se hoksasi eilen. Tumppu hyppää kans, mutta paljon hallitummin sillee vaakatasossa, että pää pysyy lähes koko ajan pinnalla. Tiitu hyppi kuten kuvasta näkyy ihan selvästi pää edellä. Ei sitä haittaa pinnan alle joutuminen, sieltä se nousee nopeasti ja lähtee uimaan kuin uimarit ikään. Hassu koira. Tänään se paimensikin Tumppua tosi vähän ja koirat uiskentelivat pitkiä pätkiä rinnakkain. Mukava katsella niiden touhuja.

Sitten loppukevennyksenä Tiitun temppuja. Videolla on ensin kerrassaan mallikas kepin ilmaisu, kun treenattiin sisällä. Sitten todella hyödyllisiä liikkeitä ;)